Gudžević je prošle godine bio i na probi u FK Sarajevo, ali se nije uspio nametnuti tadašnjem šefu Husrefu Musemiću

Mladi igrač na probi

Gudžević u autobusu za Međugorje, Baban napušta Bilino polje

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Na Bilinom polju danas je održana prozivka igrača, gdje se igračima obratio novi trener Umit Özat zajedno sa svojim pomoćnicima. Zanimljivo da će Čelik pored Ozata u stručnom štabu imati još petoricu trenera.

Mnogi igrači iz prvog dijela sezone na proljeće neće nositi crno-crveni dres, a kada su u pitanju novajlije, zvanično novi igrači Čelika su, Semir Bajraktarević, Sanin Klarić, i Nikola Bjeloš, dok je Kenan Horić dogovorio sve uslove povratka na Bilino polje, ali još nije zvanično potpisao ugovor.

Nogometaši Čelika danas će se zaputiti u Međugorje, a u autobusu se našlo još jedno novo ime. Riječ je o Arnesu Gudževiću, koji će boraviti određeni period na probi, nakon čega će struka dati konačni sud glede njegovog ostanka ili odlaska iz Čelika.

Gudžević je zanimljivo prošlog ljeta boravio i na probi u FK Sarajevo, ali nije ostao na Koševu. Riječ je o mladom nogometašu koji je igrao u FC Viktoria 1889 Berlin. Još jedan igrač na proljeće neće nositi dres Čelika, kako saznajemo Nikola Baban kazao je ljudima u klubu da ne namjerava ostajati na Bilinom polju nakon što mu istekne ugovor početkom narednog mjeseca.

Ovaj 21-godišnji veznjak prošle je zime došao na Bilino polje iz Kiseljaka, a za godinu dana upisao je sedam nastupa za crno-crvene.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.