Salčinović: U zadnje vrijeme puno pričamo, a malo radimo

Kapiten NK Čelik

Salčinović: U zadnje vrijeme puno pričamo, a malo radimo

Na današnjoj press konferenciji NK Čelik pojavio se između ostalog i kapiten ekipe Fenan Salčinović. 

On je pred početa priprema rekao sljedeće:

"Nova godina, novi problemi ja bih rekao. Mislim na tabelu i bodove... Sami smo sebi krivi, nadam se da ćemo sami sebe izvući iz ovoga. Ja ne bih puno pričao jer mi svi u zadnje vrijeme puno pričamo a malo radimo. Mislim da trebamo okrenuti malo ploču i mislim da je jedan težak period iza nas. Prije svega treba da se dobro pripremimo, da se fokusiramo na pripree. Obezbijeđeni su nam dobri uslovi i to trebamo iskoristiti da se što bolje pripremimo".

Ponovo je mnogo igrača otišlo i došlo u klub. Kako to komentarše?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da nije dobra situacija kada se toliko igrača mijenja ali ja razumijem i klub i igrače. Teško je meni da tu stanem na bilo koju stranu je je moja situacija s klubom posebna već godinama. Ja ne mogu okretati leđa klubu a sve druge igrače koji imaju neke probleme sigurno da razumijem. Moje je da budem tu još koliko mogu i dok me služi zdravlje. Pomoći ću i klubu i mlađim igračima koliko sam u mogućnosti, to je moj cilj".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
e ovaj Zenićki fudbal je bas pao na dno,dolaze velike nade,dolaze nade Busovaće,Viteza,Maglaja,Zavidovića,a odlaze tako talentirani igraći da konacno ćovjek zaplaće koliko je samo idiota ucestvovalo u ovoj igranki zavanoj ispadanje i gašenje.
1 0
pero98
Fenane, ti si puno pricao a malo radio dok si za Rijeku igrao.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi