Legea stiže na Tušanj

FK Sloboda potpisao ugovor o tehničkom sponzorstvu u Italiji

Samir Mlaćo

FK Sloboda potpisao je najveći ugovor o tehničkom sponzorstvu u svojoj stogodišnjoj historiji, saopćeno je iz tuzlanskog premijerligaša.

Ugledni svjetski proizvođač sportske opreme talijanska LEGEA i FK Sloboda danas su u Napoliju zaključili ugovor o tehničko poslovnom sponzorstvu u periodu od četiri godine sa početkom od sezone 2020/2021.

Ugovor su potpisali Luigi Franco Accanfora (generalni menadžer) i Elmir Šećerbegović, predsjednik UO FK Slobodda.

"Ostvarivanjem saradnje sa LEGEA-om ispunili smo jedan od preduslova za realizaciju ciljeva definiranih stategijom razvoja kluba. Sada se možemo fokusirati na implementaciju merchandizing aktivnosti vezanih za uspostavljanje web i fan shopova čime ćemo brend FK Sloboda znatno približiti ljubiteljina kluba", rekao je Šećerbegović.

Podsjetimo, Sloboda je jučer startala sa pripremama za drugi dio sezone Premijer lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.