Crnogorac: Bit će odlazaka i dolazaka

Sloboda počinje s pripremama

Crnogorac: Bit će odlazaka i dolazaka

Fudbaleri Slobode danas započinju s pripremama za drugi dio sezone.

Na stadionu Tušanj novoizabrani trener Gradimir Crnogorac je održao prozivku na kojoj su se pojavili gotovo svi fudbaleri, izuzev Omara Pršeša i Armina Hodžića, koji su napustili klub, a prisutno je i nekoliko novih imena.

Izvjesno je da će Slobodin dres u nastavku sezone nositi još Said Husejinović koji dolazi iz gradskog rivala Tuzla Cityja, a na prozivci su bili prisutni još dojučerašnji igrač Triglava Elvedin Herić te Nikola Marinković koji je igrao u Švicarskoj.

Uoči prvog treninga trener Crnogorac je javnost informisao o planu i programu priprema.

"Za početak ćemo raditi na Tušnju i tu ćemo biti sve dok nam budu dozvoljavali vremenski uslovi. Od iduće sedmice imamo ljekarske preglede. Doći će i dosta igrača na probu, nadam se da će neko da se nametne, a bit će, naravno, i nekih odlazaka i dolazaka. Za sada su naše redove napustili jedino Hodžić kojem je istekao ugovor i Pršeš koji je izrazio želju da se okuša u novoj sredini", kazao je Crnogorac, pa nastavio:

"Što se tiče druge faze priprema, najvjerovatnije ćemo ići u toplije krajeve, čekamo još neke ponude. Odlučit ćemo šta će biti najbolje za nas..."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osvrnuo se i na očekivanja od drugog dijela sezone.

"Znate i sami da smo u nezavidnom položaju. Pokušat ćemo kroz ove pripreme da napravimo dobar tim koji će, nadam se, ostati u ligi. Sloboda to zaslužuje. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama uspjeti u tome", rekao je, između ostalog, trener Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Heller
Goni Saida u pm,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi