Dokumentarac otkrio dosta stvari

Kroos pet godina živi u Madridu, a nikad nije otišao u centar grada

Admin Čaušević

Toni Kroos je već godinama među najboljim veznjacima svijeta te je njegov transfer u Real Madrid s obzirom na uloženo i dobijeno možda i najbolji u minulom desetljeću. 

U španskim medijima se nedavno pojavio dokumentarac koji je otkrio mnoge tajne iz Kroosovog privatnog života.

Nijemca u svlačionici žovu "Iceman" zbog njegove hladnoće, kako uvijek igra u bijelim kopačkama, da se njegovom djedu uopšte ne sviđaju brojne tetovaže, ali i još jedan neobičan podatak.

Naime, iako je stanovik Madrida duže od pet godina do sada nikada nije otišao u centar španske prijestonlice što pomalo zvuči nevjerovatno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kroos je za Real potpisao na ljeto 2014. godine kada je stigao iz Bayerna za svega 25 miliona eura što je praktično "sića" ako se u obzir iznosi koji se izdvajaju na približno kvalitetne igrače.

S Los Blancosima je osvojio sve što se može osvojiti. Iako je u sjeni najvećih zvijezdi Reala ekipu Zinedinea Zidanea je nemoguće zamisliti bez ovog 30-godišnjaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.