Fanimo dolazi u narednim danima

Obavljena prozivka u FK Mladost

Samir Mlaćo

Danas je održana prozivka u FK Mladost Doboj Kakanj.

Dobojlije očekuje borba za opstanak u nastavku sezone, a na današnjoj prozivci nije se pojavio Englez Matthias Fanimo, no on je opravdano odsutan i početkom sedmice će se priključiti pripremama.

Mario Crnički se vratio u FK Sarajevo, a klub su napustili i Andrej Todorović, Kenan Horić, Ahmad Assaf, Tarik Abdulahović...

Kada su nova imena u pitanju, u drugom dijelu dres Dobojlija će nositi Ousseini Monpuain, te Miloš Nikolić i Aleksandar Mirkov.

U narednim danima će biti sigurno novih imena u Doboju kod Kaknja, a navijače ovog kluba svakako može radovati povratak Nemanje Nikolića koji će narednih pola godine provesti na posudbi iz Olympiacosa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nekoliko nogometaša nalazi se na probi i njihov status će biti jasniji tokom pripremnog perioda.

Mladost na pripreme u Tursku putuje 28. januara. Do tada će odigrati dvije prijateljske utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.