Smajlagić se razišao sa FK Mladost

Raskinut ugovor o posudbi

Smajlagić se razišao sa FK Mladost

Mladi napadač Semir Smajlagić u nastavku sezone neće nositi dres Mladosti.

Nekadašnji juniorski reprezentativac BiH je u Mladost došao na posudbu iz Gorice, ali ranije od očekivanog završio je svoju epizodu u crveno-bijelom dresu i vratio se u Sloveniju.

Iako je bilo planirano da ostane u Mladosti do kraja aktuelne sezone, dogovoreno je da se posudba prijevremeno okonča i Smajlagića sada, prema ugovoru, sljeduje povratak u Goricu.

"Da, tačno je da više neću nositi dres Mladosti. Tako smo se dogovorili. Ekipi želim sve najbolje u nastavku sezone...", kratko je poručio Smajlagić koji je u našoj zemlji imao priliku igrati i za Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kroz šest mjeseci Smajlagić je u dresu Mladosti odigrao 16 utakmica i pritom je ubilježio dvije asistencije.

Top Komentari

Adriano
Nije loš igrač koliko mu to statistika u Mladosti pokazuje! Sretno!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi