Lazić napušta bordo klub?

Marinović o pojačanjima: Više ćemo znati u narednim danima

Samir Mlaćo

U subotu je održana prozivka FK Sarajevo, a već danas i prvi trening.

Po prvi put bordo momci su istrčali na trening pod palicom novog šefa struke Vinka Marinovića koji se i obratio medijima.

Govorio je o planu pripremama, eventualnim pojačanjima, odlascima...

"Stanojević ima temperaturu, a i on će se priključiti brzo. Što se tiče pojačanja, želim da vidim prvo ekipu, iako mi je dobro poznata. Zimi je teško doći do pravih pojačanja. Moramo gledati i broj stranaca, ali u ova dva-tri dana ćemo više razgovarati o tome. Sigurno da ćemo raditi po tom pitanju", kazao je Marinović.

"Ovdje smo do 17., a onda idemo u Ljubuški. Slijedi povratak nazad, te jedna utakmica do odlaska u Antaliju. Za dan dva ćemo dogovoriti rivale tamo".

Darko Lazić?

"Koliko imam informacija on je u razgovorima sa klubom po pitanju svoje budućnosti, te ćemo i to znati ubrzo".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li je pritisak što će te naslijediti na klupi Husrefa Musemića?

"Husref je legenda i to se mora poštovati. Borit ćemo se da igramo što bolje i kvalitetnije, a ciljevi su najveći. Pred nama je težak posao, a ja sam navikao na pritisak. To je sasvim normalna stvar".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti