Vinko Marinović obavio prozivku igrača FK Sarajevo
Foto: fksarajevo.ba

Počinju pripreme

Vinko Marinović obavio prozivku igrača FK Sarajevo

E. Čaušević

U hotelu Ibis Styles jutros je obavljena prozivka FK Sarajevo pred početak priprema za drugi dio sezone.

Prvi trening bordo tima zakazan je za ponedjeljak, a stručni štab i igrači danas su održali sastanak. Šefu stručnog štaba, Vinku Marinoviću, odazvali su se sljedeći igrači: Krste Velkoski, Mersudin Ahmetović, Amar Rahmanović, Elvis Džafić, Dušan Hodžić, Vladan Kovačević, Darko Lazić, Mario Crnički, Haris Handžić, Gedeon Guzina, Slobodan Milanović, Nathan Crepaldi da Cruz, Đani Salčin, Ahmed Hasanović, Armin Imamović, Hamza Bešić, Anel Hebibović, Mufid Salčinović, Amer Dupovac, Nebojša Gavrić, Andrej Đokanović, Numan Kurdić, Selmir Pidro, Bojan Letić, Belmin Dizdarević, Alen Mustafić, Halid Šabanović, Kenan Dervišagić, Matej Marković, Aladin Šišić, Benjamin Tatar i Dino Islamović, dok je Miloš Stanojević odsustvovao zbog visoke temperature.

Pored Marinovića, stručni štab sada čine pomoćni trener Danimir Milkanović, konsultant za fizičku spremu Eldin Jelešković i trener golmana Adi Adilović. Stručni štab i izbor pomoćnika Marinovića bit će kompletiran do početka priprema.

Uz novog šefa stručnog štaba Vinka Marinovića i njegove pomoćnike sastanku su prisustvovali član Upravnog odbora Senad Bilić i koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Članovi medicinskog tima, doktori Reuf Karabeg, Dževad Vrabac i Adnan Hadžimuratović, te fizioterapeuti Ismar Hadžibajrić, Mirza Marevac i Eldin Jarović također su prisustvovali današnjoj prozivci.

Ekipa će naredne sedmice trenirati u Sarajevu, a polazak na pripreme u Hercegovinu zakazan je za 17. januar gdje će ostati do 21. januara. U Hercegovini je planirana jedna prijateljska utakmica protiv Ljubuškog. Polazak na drugi dio priprema zakazan je za 29. januar. Ekipa će u Antaliji boraviti do 10. februara, a raspored prijateljskih utakmica bit će naknadno utvrđen.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Ljudi moji jest priroda kaznila ovog Kovacevica, zar moze muskarac biti ovako grdan?
0 10
Nany
Serbečić?
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti