Kup Italije, osmina finala

Pjanić i Ronaldo odmaraju protiv Udinesea

Fudbaleri Juventusa i Udinesea večeras u Torinu igraju susret osmine finala Kupa Italije. 

Na ovom susretu trener Stare dame Maurizio Sarri odlučio je da odmori neke od najboljih igrača, a među njima su Cristiano Ronaldo i Miralem Pjanić.

Sarri je u Kupu promiješao karte pa su tako u prvoj postavi igrači koji nemaju tako često priliku biti u njoj. To su Emre Can, Douglas Costa, Danilo, Daniele Rugani itd.

Ovako izgleda postava Juventusa:

Buffon, Alex Sandro, Bentacur, Bernardeschi, Can, Costa, Danilo, De Light, Dybala, Higuain, Rugani.

S druge strane, u prvoj postavi ekipe iz Udina nalazi se povremeni bh. reprezentativac Mate Jajalo. Ovako izgleda postava Udinesea:

Nicolas, Barak, De Maio, Jajalo, Lasagna, Nestorovski, Nuytinck, Opoku, Larsen, Ter Avest, Walace.

Meč počinje od 20.45 sati, a bolji iz ovog susreta u četvrtfinalu ide na boljeg iz meča Roma - Parma. Taj ogled na rasporedu je sutra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.