Manuel Neuer bi ovog ljeta mogao napraviti transfer koji će iznenaditi fudbalski svijet

Ne želi više biti član Bayerna

Manuel Neuer bi ovog ljeta mogao napraviti transfer koji će iznenaditi fudbalski svijet

Dugogodišnji čuvar mreže Bayern Minhena Manuel Neuer mogao bi ovog ljeta napustiti klub. 

Neuer ima ugovor do kraja iduće sezone, a Bayern je već postigao usmeni dogovor sa Schalkeom oko dovođenja novog čuvara mreže Alexandera Nubela.

Njemački mediji pišu kako će Neuer i Nubel krenuti s iste startne pozicije i da će se boriti za mjesto prvog golmana, a pitanje je koliko se to dopada iskusnijem Nijemcu.

Bayern će sigurno htjeti da proda nezadovoljnog Neuera na ljeto, ukoliko se situacija ne promijeni, a jedan od kandidata za dovođenje je, prema pisanju France Footballa, Juventus.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Stara dama bi tako u svoje redove dovela još jednu veliku zvijezdu evropskog fudbala, a Neuer bi po prvi put u karijeri branio za klub van Bundeslige.

On je posljednjih devet godina član Bayerna, a prije toga igrao je i za Schalke.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

nijepoznat
prazna prica
3 0
dda27
Haha, toliko
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi