Ponovo u svom Motaru

Čuveni Wengerov pomoćnik posjetio Zrinjski

Nekadašnji pomoćni trener Arsenala Boro Primorac posjetio je jučer HŠK Zrinjski.

Svojevremeno kao nogometaš Primorac je ostavio veliki trag u Mostaru nastupajući za Velež, a poslovne obaveze jučer su ga ponovo dovele u rodni grad.

U međuvremenu Primorac je posao u Arsenalu zamijenio s onim u Hajdukom gdje radi kao šef klupske akademije, a u Mostar je došao kako bi razgovarao sa Zrinjskim o saradnji između dvaju klubova.

"S velikim zadovoljstvom primili ovog velikog stručnjaka koji je s voditeljem Škole nogometa HŠK Zrinjski Draganom Perićem razgovarao o izazovima rada s mlađim uzrastima i potencijalnom produbljenju suradnje između klubova", saopštili su iz Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Primorac je, podsjetimo, više od 20 godina bio asistent Arseneu Wengeru u velikom Arsenalu, a u prošlosti kao trener još je radio u Nagoyji Grampus, Valenciennesu, Cannesu i u Gvineji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.