Plemići stigli jučer

Zrinjski odradio drugi trening u Međugorju, vrijeme odlično, atmosfera još bolja

Nogometaši Zrinjskog još jedna su u nizu ekipa koje ovih dana u Hercegovini obavljaju prvi dio priprema za nastavak sezone. 

Mostarci borave u Međugorju gdje su stigli jučer te odmah odradili i jedan trening.

Danas od 12.00 sati na rasporedu je bio drugi, a trener Mladen Žižović i njegovi igrači mogu biti prezadovoljni, kako uslovima, tako i vremenskim prilikama.

Ekipa će ovdje ostati do nedjelje za kada je planiran prijateljski susret protiv NK Varaždin. Potom slijedi povratak u Mostar.

Atmosfera na treningu Plemića je bila jako dobra i čini se kako su svi motivisani da se što bolje spreme za drugi dio sezone u kojem će vjerovatno prvenstveni cilj biti napad na titulu šampiona.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.