Mladi krilni napadač

Nemanja Tomašević na probi u FK Željezničar

Endin Čaušević, foto: S. Bošković

Željezničar je jutors u Međugorju odradio još jedan trening u sklopu priprema za nastavak Premijer lige.

Plavi već nekoliko dana borave u Hercegovini gdje se punom parom spremaju za nastavak sezone. Jutros su igrači Želje odradili novi trening, a tu su i dvojica igrača koja su na probi.

Kao što smo ranije pisali na probi u Željezničaru je stoper Frane Ikić, a tu je također i mladi fudbaler Nemanja Tomašević. Ovaj 20-godišnji krilni napadač je prvi dio sezone proveo u Rudaru iz Velenja, a u narednim danima će se pokušati izboriti za ugovor na Grbavici.

Tomašević je ponikao u Famosu iz Vojkovića, a bio je u omladinskim timovima Crvene zvezde, Lokomotive i Rada. Igrao je u Rapitu iz Beča, a ljetos je otišao u Rudar. U prvom dijelu sezone za tim iz slovenije upisao je pet nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.