Veselinović o novom ugovoru: Približavaju nam se stavovi...

Ofanzivac Plavih za SportSport.ba

Veselinović o novom ugovoru: Približavaju nam se stavovi...

Ovog jutra za SportSport.ba o pripremama Željezničara u Međugorju govorio je ofanzivac Mladen Veselinović. 

Plavi su jučer stigli u ovaj hercegovački gradić gdje će se zadržati 10 dana i odigrati tri prijatreljska susreta.

"Odradili smo jučerašnji trening koji je bio uvod u ovom što slijedi. Bitno je da smo pobjegli od magle i normalno se pripremamo za drug dio sezone".

"Svaki dan radimo dva puta osim kad igramo utakmice, tada ćemo imati samo jutarnji trening. Slijedi priprema za svaku narednu utakmicu kako bismo što bolje ušli u prvenstvo", kaže Veselinović.

Ovaj fudbaler ima ugovor sa Željezničarom još šest mjeseci. Pregovori oko produženja saradnje traju, da li su se približili njegovi i statovi trenera Amara Osima?

"Približavaju se polako ka cilju. Nije do mene ništa, ja sam samo korektno rekao šta želim, a šta ne želim. Mislim da ćemo se dogovoriti u skorije vrijeme, u stvari nadam se tome. Meni je prvenstveno cilj da odigram što bolje ovu polusezonu i da onda ostvarim inostrani angažman", kaže ofanzivac Plavih.

Šta navijači mogu očekivati od Željezničara u nastavku sezone?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu očekivati jednu borbu. Nadam se da će rezultati doći. Vrijedno ćemo raditi i mislim da će to biti to. Nadam se da ćemo na kraju osvojiti titulu koju Željezničar čeka dugi niz godina".

Inače, Plavi već sutra igraju prijateljski susret a protivnik će biti Velež.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi9
Hahaha ko da je Neymar yebo kosti truhle
0 2
nijepoznat
Sretno
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi