Čelik pripreme nastavlja u Turskoj

Zeničani putuju za Antaliju, 27 igrača u avionu

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Fudbaleri Čelika danas putuju u Antaliji gdje će odraditi drugi dio priprema za nastavak Premijer lige.

Zeničani su prethodnih dana trenirali na svom terenu, a veći dio priprema će odraditi u Turskoj gdje će boraviti do 10. februara. Čelik će u Antaliji odigrati i pet pripremnih mečeva.

Ekspedicija Čelika danas putuje za Antaliju, a u avionu će biti 27 fudbalera.

Na spisku za Antaliju nalaze se: Bojan Pavlović, Adis Nurković, Hanan Sejmen, Mirnes Mešić, Ante Blažević, Almir Čubara, Vedran Vrhovac, Kenan Horić, Azur Mahmić, Domagoj Franić, Haris Vardo, Vladimir Grahovac, Semir Bajraktarević, Fenan Salčinović, Selim Žuna, Nikola Bjeloš, Marko Perišić, Mile Vujasin, Ševkija Rešić, Ermin Huseinbašić, Semir Musić, Aidin Mahmutović, Almir Aganspahić, Musa Keita, Armel Bradji i Cenaj Drilon.

Većina igrača okupila se ispred Bilinog polja, dok će se ostali priključiti na aerodromu u Sarajevu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.