Poraz Sarajeva u Ljubuškom

Marinović: Ne mogu biti zadovoljan, možemo i moramo bolje

Edmir Škorić

Vinko Marinović ne može da bude zadovoljan prvim mečom na pripremama.

Sarajevo je u Ljubuškom neočekivano izgubilo od istoimenog domaćina. Novi trener bordo tima Vinko Marinović, naravno, nije bio zadovoljan većinom stvari, mada ističe da je bilo i onih pozitivnih.

"Sigurno da ne mogu biti zadovoljan s onim što smo danas pokazali. Bilo je i dobrih momenata, ali i dosta onih s kojima nisam zadovoljan. Sada sam vidio koje su to stvari. Pokušali smo svima dati šansu i da vidimo kakve su mogućnosti", rekao je Marinović, pa je dodao:

"Što se tiče rada i svega ostalog, zadovoljan sam tim odnosom, ali u današnjoj utakmici je bilo stvari s kojima nisam zadovoljan. Jučer smo imali jači trening, sigurno je i to ostavilo traga, ali bez obzira na to moramo i možemo bolje".

Bordo tim ima još jednu utakmicu u Hercegovini, vraća se u Sarajevo, a krajem mjeseca putuje u Antaliju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.