U Sarajevu bio na probi, sada ga testira Partizan

Škrbić još uvijek slobodan

U Sarajevu bio na probi, sada ga testira Partizan

Edmir Škorić

Bivši igrač OFK Beograda, Miljan Škrbić, nalazi se na probi u Partizanu.

Ovaj 24-godišnji nogometaš boravio je u Sarajevu na probi, a sada će sreću okušati u Paritzanu. On se beogradskom timu pridružio na pripremama u Antaliji.

Visoki centarford će sedmicu dana biti na probi kod crno-bijelih, nakon čega će Savo Milošević odlučiti da li će ovaj igrač dobiti ugovor.

On je, dok je bio na probi u Sarajevu, postigao dva gola protiv Olimpika, ali sa Bordo ekipom na kraju nije potpisao ugovor. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Škrbić je igrao za OFK Beograd, slovenački Krško i za turski Girensun s kojim se rastao prošlog ljeta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi