Izbačen iz ponude

Šta se dešava s Baleom? Kladionice znaju nešto što drugi ne?

Edmir Škorić

Navodno je veliki broj uplata u zadnja 24 sata natjerao bukmejkere da iz ponude svjetskih kladionica izbace okladu na mogući povratak Garetha Balea u Tottenham.

Velšanin se povezuje s Tottenhamom i kladionice su čak nudile mogućnost da se uplati novac na mogućnost Baleovog povratka.

U posljednja 24 sata prmijećen je veliki broj uplata na Baleov povratak u Tottenham, pošto su mnogi uvjereni da će Velšanin napustiti Real i vratiti se u svoj nekadašnji klub.

Uostalom, navodni sastanak predsjednika Reala Florentina Pereza s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem također pojačava mogućnost takvog scenarija.

Bale ima ugovor s Realom do 2022. godine, ali njegovo nezadovoljstvo u Madridu je evidentno i već ranije je trebao da napusti klub, a sada se spominje povratak u Tottenham kod Josea Mourinha.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.