James i Bale su velika misterija za sve

Nema ih ni na mapi

James i Bale su velika misterija za sve

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida proteklog vikenda pobijedili su na svom terenu Sevillu sa 2:1 u meču 20. kola La Lige.

Kraljevski klub je na krilima Casemira nekako uspio da dođe do tri boda, ali igra Reala je bila daleko od one koja se očekuje. Zinedine Zidane se ponovo našao na meti španskih medija nakon ovog meča i to zbog Garetha Balea i Jamesa Rodrigueza.

Ovaj dvojac uopšte nije bio u kombinaciji za meč protiv Seville iako su dan kasnije obojica normalno trenirali. Zidane je nakon meča izjavio da su povrijeđeni što se pokazalo da nije baš istina.

"James i Bale su povrijeđeni i zbog toga nisu bili večeras s ekipom. To je to, nemam ništa više reći na tu temu", kazao je Zidane nakon utakmice protiv Seville.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Bale i James su samo dan kasnije normalno odradili trening i jasno se vidjelo da ih ne muče povrede. Saga oko njih traje već mjesecima i nikome nije jasno zašto iz Real Madrid nije još uvijek prodao jer je jasno da Zidane baš i ne računa na njih.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi