Nemanja Tomašević na jednom od treninga Željezničara

Napustili Sport Centar Međugorje

Tomašević i Cimirotić nisu prošli probu u FK Željezničar · Saznajemo

FK Željezničar se i dalje nalazi u Međugorju gdje obavlja dio priprema za nastavak sezone Premijer lige BiH.

Stručni štab je i dalje u potrazi za igračima koji bi Plavima sa Grbavice mogli pomoći u budućnosti, pa je tako u proteklom periodu nekolicina igrača poravila na "probnom radu" sa ekipom Željezničara.

Takav je slučaj bio i sa Nemanjom Tomaševićem i Edvinom Cimirotićem.

Ipak, nezvaniče informacije govore da su njih dvojica večeras napustili Sport Centar Međugorje.

Pomenuta dvojica fudbalera su, dakle, u proteklom periodu bila na probi, ali je struka procijenila da oni u ovom trenutku ipak nisu kalibar za FK Željezničar.

Treba napomenuti da je riječ o dvojici mladih fudbalera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nemanja Tomašević je 20-godišnji krilni fudbaler koji je posljednji angažman imao u Rudaru iz Velenja, dok je prije toga bio član bečkog Rapida, te omladinskih pogona Crvene zvezde, Rada, beogradske Lokomotive i Famosa iz Vojkovića.

Edvin Cimirotić, 18-godišnji veznjak, je do sada bio član omladinskih ekipa Orebra i Stuttgarter Kickersa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.