Bojo pošteđen, Stevanović ranije napustio trening

Željezničar odradio trening u Sport centru

Bojo pošteđen, Stevanović ranije napustio trening

FK Željezničar odradio je novi trening u Sport centru. 

Plavi su imali slobodno jutro, ali zato su se poslijepodne dobro preznojili na jednom od terena Sport centra u Međugorju.

Treninga je pošteđen bio Petar Bojo zbog lakše povrede, dok je Siniša Stevanović otišao nešto ranije u hotel jer je također osjetio lakšu povredu.

Inače, ni danas punim intenzitetom nisu trenirali Ermin Zec i Denis Žerić koji imaju lakše povrede. Zec je prvi dio treninga obavio u teretani, a tokom drugog je nizao krugove oko stadiona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa Plavima danas su po prvi put trenirali Luka Miletić i Nermin Jamak, novi igrači kluba, dok je stigao i Japanac Shuto Kono koji će biti nekoliko dana na probi.

Izabranici Amara Osima jučer su odigrali prijateljski meč protiv Veleža koji su izgubili sa 2:1, a već u subotu igraju na Pecari protiv Širokog Brijega.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno plavi
3 0
thor18
Minamino propo
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi