Vezista se povrijedio

Bez Štilića na jutrošnjem treningu FK Željezničar

Vezni fudbaler Željezničara Semir Štilić propustio je jutrošnji trening FK Željezničar u Međugorju. 

Plavi su odradili još jedan trening u idealnim uslovima Sport Centruuu sklopu priprema za nastavak sezone u Premijer ligi BiH, a glavobolje treneru Amaru Osimu zadao je Štilić koji je lakše povrijeđen.

U pitanju je bol u leđima koju Štilić osjeća od sinoć pa je pošteđen napora na provm današnjem treningu. Po posebnom programu su radili Ermin Zec i Denis Žerić. 

Za razliku od jučerašnjeg dana, danas su punim intenzitetom trenirali Petar Bojo i Siniša Stevanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi će odraditi još jedan trening danas, a također će i sutra biti u Sport Centru dok je za subotu planiran put u Široki Brijeg i prijateljski susret protiv istoimenog domaćina.

Višestruki šampion Bosne i Hercegovine će u drugi dio Premijer lige ući sa bodom manje od lidera Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti