Foto - NK Široki Brijeg

Novo ime na Pecari

Marin Glavaš potpisao za NK Široki Brijeg

Midhat Šljivak

NK Široki Brijeg dobio je danas novog fudbalera.

Član tima sa Pecare postao je 28-godišnji ofanzivac Marin Glavaš, koji je dogovorio saradnju do kraja sezone uz mogućnost produžetka ugovora za još dvije godine.

"Presretan sam zbog povratka u svoju Hercegovinu, a posebice zbog postignutog dogovora s NK Široki Brijeg. Zahvalan sam trenerima i sportskom direktoru na pruženoj prilici. Vjerujem kako ću ukazano povjerenje nastojati opravdati svojim igrama i zalaganjem na terenu", rekao je Glavaš za službenu stranicu kluba.

Ovaj fudbaler iza sebe ima poprilično bogatu inostranu karijeru, a igrao je širom Evrope.

Tako je tokom karijere nastupao za Osijek, Zlate Moravce iz Slovačke, armenski Ararat, slovensko Celje, finski Oulu, te austrijske niželigaše Horn i Weiz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.