Dolazi iz Belgije

Čukarički doveo mladog reprezentativca BiH

Mladi reprezentativac BiH Milan Savić novo je pojačanje Čukaričkog, saopštio je ovaj klub.

Fudbaler koji je rođen u Bijeljini od ljeta 2018. godine je nastupao za rezervni tim Mechelena, ali u međuvremenu odlučio je da okonča svoju epizodu u Belgiji i vrati se u Srbiji.

Svoju karijeru, kako je saopšteno, nastavlja u Čukaričkom s kojim je potpisao ugovor do 2023. godine, a svi u klubu uvjereni su da se radi o velikom potencijalu i igraču koji bi mogao biti pojačanje.

"Savića smo doveli iz Belgije, bio je u školi Crvene zvezde, igra na poziciji ofanzivnog veziste, a u principu je krilni igrač. Posjeduje veliki potencijal", rekao je sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

Prije nego što je upisao nastup za U21 reprezentaciju BiH, Savić je ranije još imao priliku igrati za juniorsku i kadetsku selekciju naše zemlje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.