Radnik slavio protiv Čukaričkog

Bradonjić odlučio meč

Radnik slavio protiv Čukaričkog

Reprezentativnu pauzu u Radniku iz Bijeljine iskoristili su za odigravanje prijateljske utakmice.

Današnji protivnik 'plavo-bijelih' bio je Čukarički koji važi za jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji, a na Banovom brdu na kraju je slavio upravo Radnik.

Bijeljinci su protiv trećeplasiranog tima srbijanskog šampionata pružili sjajnu partiju te slavili s minimalnih 1:0, a jedini gol na utakmici, koji je postignut u 22. minuti, bio je djelo Bradonjića.

Od prve minute za Radnik su protiv Čukaričkog nastupili: Bilobrk, Vasić, Simonović, Šubert, Radović, Plavšić, Mekić, Peco, Hasanović, Bradonjić, Posinković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na klupi Radnika danas je bio Stefan Janković iz razloga što je Mladen Žižović odsutan zbog obaveza oko UEFA Pro licence.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi