Okršaj ljutih rivala

Poznati sastavi Valencije i Barcelone: Setien odustao od eksperimenta

Endin Čaušević

Valencia i Barcelona danas igraju veliki derbi na Mestalli u okviru 21. kola La Lige.

Mečevi ovih ekipa uvijek nam ponude mnogo uzbuđenja, a sigurno da će tako biti i danas. Utakmica između Barce i Valencije počinje u 16 sati, a oba trenera su objavila početne sastave.

Celades je na teren poslao najjači sastav, dok je Setien napravio nekoliko promjena u odnosu na susret protiv Granade. No, odlučio je da neće eksperimentisati sa formacijom, te će Barca igrati u formaciji 4-3-3, a ne u 5-3-2 kako su najavljivali mediji u Španiji.

Valencia: Domenech, Wass, Garay, Gabriel, Gaya, Torres, Coquelin, Kondogbia, Soler, Gameiro, Gomez.

Barcelona: Ter Stegen, Jordi Alba, Umtiti, Pique, Sergi Roberto, Busquets, Arthur, De Jong, Ansu Fati, Griezmann, Messi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.