Žestok obračun navijača Valencije i Barcelone ispred Mestalle

Meč se igra od 16 sati

Žestok obračun navijača Valencije i Barcelone ispred Mestalle

A. Čaušević

U 16 sati na stadionu Mestalla Valencija će dočekati Barcelonu. 

Dva sata uoči derbi susreta 21. kola La Lige došlo je do žestokog obračuna između navijača ova dva kluba.

Najradikalnije pristalice Valencije i Barcelone su se sukobili ispred stadiona Mestalla. Gađali su se stolicama, bakljama, a između pojedinih došlo je i do fizičkog kontakta.

Odmah nakon tuče policija je uspjela iskontrolisati situaciju, a za sada nema informacija o povrijeđenim i privedenim osobama.

Inače, razlog za ovaj sukob je potpuno suprotna ideologija navijača Valencije i Barcelone zbog čega je ovaj susret ranije proglašen mečem visokog rizika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Melan
Gazi malu uefalonu
2 3
anes3000
"A između nekih je došlo do fizickog kontakta" pa ovo se kod nas ne bi ni evidentiralo al eto
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.