Zeljković je dobro poznato ime u Premijer ligi BiH, gdje je nosio dres Radnika, Borca i Željezničara

Defanzivac se priključio crno-crvenima u Antaliji

Mladen Zeljković umjesto u Radniku karijeru nastavlja u Čeliku · Saznajemo

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika danas imaju slobodan dan. Nakon dvije prijateljske utakmice i serije treninga po dva puta dnevno, stručni štab danas je dao slobodno igračima. 

Ekipi su se danas priključila trojica novih igrača, riječ je o Nemanji Zlatkoviću i Mariju Crničkom, čiji smo dolazak još jučer najavili, a noovo ime u Antaliji je i iskusni 32-godišnji defanzivac Mladen Zeljković.

Iako je ovaj iskusni nogometaš trebao potpisati za Radnik iz Bijeljine, nije se dogovorio oko uslova, te je produžio za Antaliju, gdje bi trebao potpisati ugovor s Čelikom. Ova trojica nogometaša sutra bi trebali odraditi i prvi trening s novim klubom.

Zeljković se nakon dvije i po godine, koje je proveo u armenskom Alashkertu, vraća u Premijer ligu BiH. Ranije je 32-godišnji fudbaler pored Radnika igrao za Željezničar i Borac iz Banjaluke, a igrao je i u Srbiji, te jedan kraći period u Kanadi.

Ovaj fudbaler je u najjačem rangu bh. nogometa odigrao ukupno 105 utakmica, postigao je dva gola i upisao je tri asistencije, a s Radnikom je osvojio Kup BiH, dok je sa ekipom Alashkerta osvojio prvenstvo i Kup Armenije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.