Dedić pred potpisom za Mladost, Mušija optimističan

Nedavno napustio Čelik

Dedić pred potpisom za Mladost, Mušija optimističan · Saznajemo

A. Čaušević

Anelu Dediću neće biti potrebno dugo vremena da pronađe novi klub nakon što je nedavno napustio Čelik. 

Dedić neće daleko od Zenice s obzirom da ga sitnice dijele od potpisa za Mladost nakon što je postigao načelni dogovor s klubom iz Doboja kod Kaknja.

Prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija je za SportSport.ba potvrdio da je Dedić kontaktiran, razmišlja optimistično i vjeruje da će doći do dogovora.

"Istina je da smo razgovarali, vjerujem da ćemo postići dogovor te da će se priključiti ekipi", kazao je Mušija za naš portal.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako sada stvari stoje Dedić će s novim saigračima trenirati u Mostaru, a zatim će zajedno s ekipom otputovati u Anatliju gdje će Mladost obaviti ključni dio priprema.

Inače, ovaj 28-godišnjak je u prvom dijelu sezone upisao 14 nastupa uz dva postignuta gola. Ranije je nastupao za Vitez i albansku Teutu. 

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nickiZe88
I jest selo za njega, u skladu sa ponasanjem i opijanjem hahaha
4 4
KB9
Samo se nadamo da ce igrati srcem za Mladost protiv Celika Da nece biti kao Horic nego kao Hasic ;) ;)
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi