Nedavno napustio Čelik

Anel Dedić i službeno pronašao novi angažman u Premijer ligi · Zvanično

Admin Čaušević

Anel Dedić je i zvanično realizovao novi angažman u Premijer ligi BiH.

Nakon što je nedavno napustio Čelik, Dedić se skrasio u zeničkom komšiluku. Kao što je SportSport.ba i najavio prije nekoliko dana ovaj 28-godišnjak je danas postao novi fudbaler Mladosti.

Uzimajući u obzir iskustvo i reputaciju za Dedića se može sigurno reći da će predstavljati pojačanje za ekipu iz Doboja kod Kaknja koja će na proljeće imati samo jedan cilj - ostanak u ligi.

Ofanzivni veznjak je s Mladosti potpisao ugovor na dvije i pol godine što znači da se za ovaj klub vezao najkraće do ljeta 2022. godine.

Dedić je u prvom dijelu sezone igrao na 14 ligaških utakmica te postigao dva gola. Prije Čelika nastupao je za Vitez i albansku Teutu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.