Nije se naigrao jesenas

Raskid saradnje: Ofanzivac otišao iz Mladosti · Zvanično

Mladi ofanzivac Nemanja Dragutinović raskinuo je ugovor sa ekipom Mladosti, saopštio je ovaj premijerligaš.

Dragutinović je član Mladosti postao u ljeto 2018. godine, došao je kao zalog za budućnost, međutim ranije od očekivanog na kraju je došlo do raskida saradnje.

U ovoj sezoni Dragutinović se nije pretjerano naigrao u dresu Mladosti, pa je u dogovoru s ljudima iz kluba odlučio da raskine ugovor i karijeru nastavi negdje drugdje.

Informacija je to koju su potvrdili i iz Mladosti, poželjevši svom, sada već bivšem članu, sreću u nastavku karijere.

Tokom prethodne polusezone Dragutinović je odigrao šest ligaških utakmica za Mladost i pritom postigao dva pogotka, od kojih posebno vrijedi izdvojiti onaj protiv Čelika (4:2) kada je volejom u stilu Marca van Bastena pocijepao mrežu tima iz Zenice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.