'Van Basten' se ukazao u Doboju kod Kaknja
Screenshot

Mnogima je promakla majstorija

'Van Basten' se ukazao u Doboju kod Kaknja

Mnogima u našoj zemlji promakao je sjajan gol koji je za vikend postignut na meču Premijer lige BiH.

U minulom kolu viđeno je nekoliko sjajnih utakmica, od kojih se posebna izdvaja ona u Doboju kod Kaknja gdje je Mladost kao domaćin nakon preokreta savladala Čelik s 4:2.

Kako utakmica nije bila emitovana putem TV ekrana, ne čudi što je mnogima promakao sjajan gol koji je u sudijskoj nadoknadi postigao 20-godišnji ofanzivac Mladosti Nemanja Dragutinović.

Dragutinović se u minuloj polusezoni nije pretjerano naigrao u crveno-bijelom dresu. I u meču protiv Čelika je priliku dobio u 90. minuti, a samo nekoliko trenutaka na terenu bilo mu je potrebno da se upiše u strijelce, i to na fenomenalan način. On je volejom u stilu Marca van Bastena zahvatio loptu Atajića i potom pocijepao mrežu Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovu majstoriju pogledajte u priloženom videozapisu.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Strucnjak12345
Ne bi bilo ne zapazeno da ga je zabio neko iz Sarajeva
6 1
Rizzle84
Bravo
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi