Marković je prije dvije godine boravio na probi u Wolfsburgu

Danas trenirao sa ekipom

Marković novi golman Zvijezde

U Zvijezdi iz Gradačca nisu dugo tragali za novim golmanom.

Prije nekoliko dana klub sa Banja Ilidže odlučio je napustiti crnogorski internacionalac Marko Radović, a umjesto njega na golu Zvijezde u nastavku sezone će biti Igor Marković.

Ime je to 21-godišnjeg golmana koji je prethodno bio dogovorio sve sa Jedinstvom, ali bolja ponuda utjecala je na to da Bihać zamijeni Gradačcem i već danas se stavi na raspolaganje treneru Miletu Lazareviću.

Marković je u prošlosti nastupao za kadetsku i juniorsku reprezentaciju BiH, a u našoj zemlji je imao priliku nastupati za Slobodu i Radnik iz Bijeljine. Jedno vrijeme proveo je također u Rumuniji, te u omladinskim selekcijama Partizana.

Ranije ove zime u Zvijezdu su stigli Pljevljak, Arežina, Behram, Malbašić, Unkić...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.