Efikasno drugo poluvrijeme

Čelik remizirao s Makedoncima

Admin Čaušević

Čelik nastavlja s odigravanjem pripremnim utakmicama u Antaliji. Danas je na rasporedu bio duel s FK Shkupi iz Sjeverne Makedonije. 

Nakon što su u prvom poluvremenu mreže mirovale, nastavak je bio efikasan. Postignuta su četiri gola, a konačan rezultat utakmice bio je 2:2.

Golove za Čelik postigli su dvojica ofanzivno orijentisanih igrača, iskusni napadač Aidin Mahmutović te novo ime u ekipi, Mario Crnički.

Zenički tim je susret počeo u sljedećem sastavu: Pavlović; Zeljković; Zlatković; Vrhovac; Mahmić; Bajraktarević; Resić; Žuna; Aganspahić; Grahovac i Husein Bašić. U drugom poluvremenu Čelik je počeo u sastavu: Pavlović, Resić, Horić, Čubara, Musić, Žuna, Bjeloš, Vujasin, Huseinbašić, Crnički i Mahmuzović. Još su igrali Vardo, Klarić i Mešić. 

Inače, ovo je fudbalerima Čelika bio treći pripremni susret u Turskoj. Ranije su izgubili od kazahstankog Taraza s 2.1, te pobijedili kosovske Giljane s 1:0.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.