Brekalo dobio slobodne papire: Čeliku sve najbolje...

Tužio klub i dobio raskid

Brekalo dobio slobodne papire: Čeliku sve najbolje...

Slavko Brekalo u potrazi je za novim klubom.

Iskusni defanzivac je u prethodnoj polusezoni bio više-manje standardan u timu Čelika, ali loša finansijska situacija na Bilinom polju primorala ga je da potraži novi klub. 

Brekalo je zajedno s još nekolicinom fudbalera dobio spor protiv Čelika i samim tim slobodne papire, a pitanje nove sredine bi, kaže, trebao riješiti veoma brzo.

"Slobodan sam igrač, vodim određene pregovore o nastavku karijeru. Uskoro bih trebao riješiti pitanje novog angažmana", kaže Brekalo, ne skrivajući da mu je žao zbog načina na koji se rastao s Čelikom.

"Dobio sam raskid ugovora nakon tužbe. To je bila, nažalost, jedina opcija zbog nastale situacije. Svejedno, Čelik kao klub mnogo poštujem i želim im sve najbolje. Zenica zaslužuje da ima stabilnog premijerligaša. O odnosu i samom stanju unutar kluba ne bih želio da dajem komentare", dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Brekalo iza sebe ima skoro 200 utakmica u Premijer ligi BiH. Uz Čelik, još je igrao za Tuzla City, Široki Brijeg, Vitez i u Slovevniji za Krško.

Bio je i mladi reprezentativac BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opasni12
Još sam jedan u nizu Kada čelik upadne u krizu
1 2
Samoiskreno
Odigrao 58 minuta
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi