Ponovo zadobila pažnju javnosti

Polugola djevojka sa muškog slaloma je zapravo Kinsey Wolanski!

Polugola djevojka koja je večeras zadobila pažnju tokom muškog slaloma u austrijskom Schladmingu je zapravo dobro poznata Instagram zvijezda Kinsey Wolanski.

Ona je nakratko zadobila pažnju tokom današnjeg slaloma jer je utrčala u cilj u isto vrijeme kad i Italijan Alex Vinatzer koji je u tom trenutku preuzeo lidersku poziciju.

Kamere su tada zabilježile polugolu djevojku koja trčki u kupaćem kostimu i nosi papir s natpisom 'RIP Kobe Bryant'.

Kasnije, kada je uhvaćena u krupnom kadru, ispostavilo se da se radi o Kinsey koja je široj javnosti poznata nakon što je prekinula finalni susret Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama prošle godine.

Ona očigledno ne bira način na koji će steći popularnost pa je tako i na konto smrti legendarnog košarkaša odlučila privući pažnju na sebe i zaraditi još kojeg pratioca na Instagramu.

Inače, u današnjem slalou slavio je Norvežanin Henrik Kristoffersen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.