Fudbaler Čelika za SportSport.ba

Semir Musić: Možemo mnogo bolje, klub i Zeničani to zaslužuju

Midhat Šljivak

NK Čelik već je desetak dana na pripremama u Turskoj.

Zeničani vrijedno rade na pripremama za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH, gdje ih čeka teška borba za opstanak.

Za SportSport.ba je u Antaliji govorio fudbaler zeničkog tima Semir Musić, koji je svojim radom na pripremama "natjerao" šefa struke da mu ukazuje sve više povjerenja. Zadovoljan je uslovima rada koje Čelik ima u Turskoj.

"Za sada je sve dobro, najbitnije je da nema povreda. Ekipa je dobra, kao i atmosfera, novi momci su dobro prihvaćeni. Radimo punom parom za nastavak prvenstva", rekao je Musić za SportSport.ba.

Cilj Čelika je sasvim jasan - opstanak u Premijer ligi BiH.

"Uz mnogo rada i truda možemo izboriti opstanak. Ne bih da ulazim u ono što se dešava u i oko kluba, to nije naša stvar. Mi ćemo dati svoj maksimum i nadam se da će to biti dovoljno", rekao je Musić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Grad i Zeničani zaslužuju više od ovog, ali uz mnogo truda i rada možemo mnogo bolje. Trenutno trener daje priliku svim igračima, a nadam se da ću se radom izboriti prilika i u prvenstvu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.