FK Željezničar do kraja sedmice dovodi još jednog nogometaša iz NK Čelik
Blažević i Zec uskoro u istom dresu

Blažević uskoro postaje slobodan igrač

FK Željezničar do kraja sedmice dovodi još jednog nogometaša iz NK Čelik

D. Kurbegović

Fudbalski klub Željezničar bi nakon angažovanja Nermina Jamaka i Luke Miletića u narednim danima mogao dovesti još jednog nogometaša iz zeničkog Čelika.

Kako smo već pisali, 23-godišnji desni bočni Ante Blažević do kraja sedmice trebao bi da postane slobodan igrač, te da se priključi ekipi s Grbavice. Ovaj nogometaš ima ugovor s Čelikom do kraja ove sezone, međutim zbog dugovanja nije ni otputovao na pripreme u Antaliju.

Podsjetimo, Blažević nije bio na prozivci Čelika početkom januara, ali se ekipi vrlo brzo priključio na pripremama u Ljubuškom. Kada su svi mislili da je riješio nesporazume i dugovanja s rukovodstvom Čelika, ovaj nogometaš se nakon Ljubuškog umjesto u Antaliju zaputio u rodni Split, gdje trenutno boravi i održava formu.

Da u Čeliku više i ne razmišljaju o ovom igraču govori činjenica da su angažovali Mladena Zeljkovića, koji bi trebao biti prva opcija u nastavku sezone na poziciji desnog beka.

Naš portal kontaktirao je ovog nogometaša iz Splita, kako bismo dobili odgovore na pojedina, pitanja u vezi njegovog statusa u Čeliku, ali i eventualnog prelaska u Željezničar, ali Blažević nije želio da mnogo priča.

"Ne želim davati još nikakve izjave o svome statusu. Za sve ostalo pitajte nadležne u Čeliku, valjda će vam oni dati prave izjave i informacije u vezi mene", kazao je kratko za SportSport.ba Blažević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Blažević je igrač koji je zbog svog stila igre bio miljenik navijača na Bilinom polju, a ako pređe u Željezničar biće ozbiljna konkurencija Siniši Stevanoviću na poziciji desnog bočnog.

Blažević je protekle polusezone odigrao ukupno 12 utakmica u dresu zeničkog tima, a u svojoj karijeri je nastupao još za Hajduk, Oostende, Junak, Hildesheim i Brežice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Prije nego sto je dosao u Čelik samo je mati znala za njega a u Splitu mogao igrati iza kuce na male..sad kao nesto hah pa klanjaj se Čeliku sto si jos profesionalni nogometaš.
5 5
Plavi_Strumf
Smijesno ocemo titulu, a kupujemo igrače uz dužno poštovanje od klubova koji jedva krpe kraj s krajem i jos taj igrača ne zadovoljava njihovu ekipu, al eto vidjet cemo, Čeliku sretno da se vrati u najboljem mogućem izdanju, a takodjer i ostalim klubovima Bh lige, nek jedan ode u Europu, ostali ce dobiti na samopouzdanju, ko sto je u Hrvatskoj npr Dinamo, Hajduk, a danas imate Rijeku, Osijek i ostale koji su dobili na mudima, nadam se Europi, sto se mene tice i pitari nek idu sretno im, navijao bih za njih jer Europa znači svima u nasoj državi!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi