Igra u zadnjoj liniji

Novo ime na treninzima Zrinjskog

U HŠK Zrinjski polako kompletiraju igrački kadar pred drugi dio sezone.

Plemići za prvoplasiranom Sarajevom zaostaju pet bodova, što je definitivno dostižna prednost, a tako smatraju i u mostarskom klubu čiji su čelnici ove zime bili prilični aktivni.

U Zrinjski su, između ostalog, Nemanja Bilbija, Miloš Filipović, Dinko Horkaš, Josip Ćorluka, a u narednim danima moguće je da Plemići dobiju i pojačanje u odbrani. 

Naime, treninzima Zrinjskog priključio se 24-godišnji Toni Tipurić koji je posljednji angažman imao na Islandu, gdje je igrao za Njardvik, a profesionalnu karijeru je ujedno i započeo Pod Brijegim brijegom.

Imat će Tipurić u narednim danima priliku da se dokaže i izbori za ugovor u Zrinjskom u čijom dresu, prema podacima Transfermarkta, još nije upisao zvaničan nastup.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.