Igrač Čelika za SportSport.ba

Huseinbašić: Situacija u klubu je sve bolja i siguran sam da ćemo ostati u ligi

Endin Čaušević

Fudbaleri Čelika nalaze se već neko vrijeme na pripremama u Antaliji.

Zeničani se punom parom spremaju za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH gdje ih prvenstveno očekuje borba za opstanak.

Ekipa portala SportSport.ba danas je posjetila igrače Čelika koji imaju sjajne uslove u Turskoj.

O dosadašnjem dijelu priprema, te nastavku sezone za naš portal govorio je Ermin Huseinbašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tu smo već nekih devet dana. Pripreme teku po planu i programu, ostajemo tu još nekih dana i zasad je dobro sve. Situacija je iz dana u dan popravlja i svaki dan je sve bolje. Mislim da ćemo ostvariti zacrtani cilj, a to je opstanak u ligi", rekao je Huseinbašić i dodao.

"Promijenila se ekipa dosta i bit će tu još pojačanja. Ovi igrači koji su došli su se dobro uklopili u tim. Mislim da Čelik s ovom reputacijom treba da se bori za Evropu, ali mi ćemo dati maksimum da izađemo sada iz ove teške situacije i izborimo opstanak".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.