Semir Musić: Možemo mnogo bolje, klub i Zeničani to zaslužuju

Fudbaler Čelika za SportSport.ba

Semir Musić: Možemo mnogo bolje, klub i Zeničani to zaslužuju

M. Šljivak

NK Čelik već je desetak dana na pripremama u Turskoj.

Zeničani vrijedno rade na pripremama za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH, gdje ih čeka teška borba za opstanak.

Za SportSport.ba je u Antaliji govorio fudbaler zeničkog tima Semir Musić, koji je svojim radom na pripremama "natjerao" šefa struke da mu ukazuje sve više povjerenja. Zadovoljan je uslovima rada koje Čelik ima u Turskoj.

"Za sada je sve dobro, najbitnije je da nema povreda. Ekipa je dobra, kao i atmosfera, novi momci su dobro prihvaćeni. Radimo punom parom za nastavak prvenstva", rekao je Musić za SportSport.ba.

Cilj Čelika je sasvim jasan - opstanak u Premijer ligi BiH.

"Uz mnogo rada i truda možemo izboriti opstanak. Ne bih da ulazim u ono što se dešava u i oko kluba, to nije naša stvar. Mi ćemo dati svoj maksimum i nadam se da će to biti dovoljno", rekao je Musić i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Grad i Zeničani zaslužuju više od ovog, ali uz mnogo truda i rada možemo mnogo bolje. Trenutno trener daje priliku svim igračima, a nadam se da ću se radom izboriti prilika i u prvenstvu".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Samo jako
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi