Pripreme za nastavak sezone

Široki Brijeg gostuje na Poljudu, ali bez gledatelja

Admin Čaušević

Široki Brijeg će pripreme za proljetni dio sezone nastaviti subotnjim gostovanjem u Splitu. 

Klub iz Hercegovine će u subotu u prijateljskom duelu odmjeriti s drugim timom Hajduka. Dva dana uoči utakmice došlo je do određenih promjena u organizaciji susreta.

Susret se neće igrati na pomoćnom igralištu kao što je prvobitno planirano, već na glavnom terenu stadiona Poljud s tim da će biti zatvoren za javnost, odnosno igrat će se bez gledatelja.

Nakon meča sa drugim timom Hajduka Širokobriježane čeka duel sa Šibenikom u Makarskoj, s tim da će termin tog susreta biti naknadno određen.

Široki Brijeg je do sada odigrao tri pripremna meča, a u posljednjem igranom na Pecari ovaj tim je remizirao sa Željezničarom (1:1).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.