Igrač Veleža za SportSport.ba

Cvijanović: Imamo zdravu konkurenciju u ekipi i to nikome ne može škoditi

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža već neko vrijeme nalaze se u Antaliji gdje se spremaju za proljetni dio sezone.

Rođeni su jutros odradili novi trening i imaju zaista odlične uslove za rad u Turskoj.

Nakon treninga razgovarali smo samo Obrenom Cvijanovićem koji je izjavio da sa velikim samopouzdanjem ulazi u drugi dio sezone Premijer lige BiH.

"Prošlu polusezonu sam bio duži period i odigrao sam pred kraj nekih pet-šest utakmica. Sada sam fizički i psihički spreman da pružam najbolje partije i to sam pokazao na meču protiv Željezničara tako da vjerujem da ću nastaviti s tim tempom", rekao je Cvijanović i dodao.

"Samopouzdanje je još veće nakon svakog pogotka. Imamo na svakoj poziciji po dva dobra igrača i to je zdrava konkurencija koja ne može škoditi nikome. Doveli smo nekoliko dobrih igrača i na proljeće ćemo sigurno biti bolji nego u prvom dijelu sezone".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.