Kapiten Mladosti za SportSport.ba

Isaković: Očekuje nas žestoka borba za opstanak

Endin Čaušević

Fudbaleri Mladosti punom parom se spremaju za drugi dio sezone Premijer lige BiH.

Mladost je jutros odradila novi trening na pripremama u Antaliji gdje imaju zaista odlične uslove.

Nakon treninga za SportSport.ba govorio je kapiten ovog kluba Aladin Isaković koji je poručio da slijedi žestoka borba za opstanak u drugom dijelu sezone.

"Uslovi su ovdje idealni za rad. Atmosfera u ekipi fantastična i novi igrači su se dobro uklopili. Radi se vrijedno, šef je donio nešto novo i trenutno smo zadovoljni", rekao je Isaković i osvrnuo se na borbu za opstanak.

"Koliko smo uigrani će se tek pokazati u mečevima za bodove. Sigurno će biti žestoka borba za opstanak, ali uz neki pristup pravi opstanak ne bi trebao doći u pitanje".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kapiten Mladost vjeruje da je dobro za Premijer ligu što dolaze zvučna imena poput Sušića, Štilića, Vranješa...

"To su kvalitetni igrači sa zadivnom karijerom i od njih mladi igrači mogu dosta naučiti", rekao je Isaković za kraj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.