Zadovoljan kako teku pripreme

Bajić: Mladost sigurno ostaje u ligi

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja marljivo se spremaju za drugi dio sezone.

Crveno-bijeli će na proljeće pokušati da se spase ispadanja iz Premijer lige BiH, a u Antaliji, gdje trenutno odrađuju posljednje pripreme, imaju odlične uslove da se što bolje spreme.

Načinom na koji teku pripreme zadovoljan je i mladi Branko Bajić.

"Zadovoljan sam stvarno, ovdje smo već sedmi dan i sve teče u najboljem redu. Atmosfera je odlična, treniramo po dva puta dnevno... Siguran sam da ćemo ostati u ligi", kazao je Bajić za SportSport.ba.

U Mladost je Bajić došao iz Željezničara.

"U Željezničaru sam imao manju minutažu, tako da je za mene dobar potez bio što sam došao u Mladost. Izborio sam se za mjesto u timu, treniram dobro i činim sve da ispunim očekivanja trenera."

Prokomentarisao je i dosadašnje pripremne utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Odigrali smo dosad dvije utakmice, zabilježili jednu pobjedu i remi... Možemo biti zadovoljni. Bile su to dobre provjere, s dobrim protivnicima, a mi smo se pokazali u dobrom svjetlu."

Govoreći o nastavku sezone, Bajić je također istakao kako vjeruje da će na kraju titulu prvaka BiH osvojiti njegov prethodni klub Željezničar o čijem igračkom kadru ima samo riječi hvale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.