Još dvije utakmice u planu

Fudbaleri Tuzla Cityja od ponedjeljka u Hercegovini

Fudbaleri bh. premijerligaša Tuzla Cityja u četvrtak su okončali desetodnevni boravak u Turskoj.

Plavi su drugi dio priprema odradili u Antaliji, gdje su odigrali tri kontrolne utakmice i pritom ublježili dvije pobjede i jedan poraz, a narednim danima idu na novi put.

Šef stručnog štaba Elvir Baljić igračima je dao slobodno sve do nedjelje, kada su zakazana dva treninga, a već u ponedjeljak ekspedicija Tuzla Cityja odlazi u Hercegovinu.

Nova destinacija za Plave bit će Međugorje u kojem će boraviti sedam dana. Planirano je da u tom periodu budu odigrane dvije kontrolne utakmice, protiv Čapljine u srijedu i u subotu sa Širokim Brijegom, što će ujedno biti i 'generalka' pred drugi dio sezone.

Tuzla City će, podsjetimo, proljetni dio sezone otvoriti utakmicom na Koševu protiv aktuelnog prvaka Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.