Susret se igra u srijedu

FK Velež dogovorio novu provjeru u Antaliji

Samir Mlaćo

FK Velež je u Antaliji dogovorio novu prijateljsku povjeru.

Rival Rođenima će biti južnokorejski Ansan Greeners FC. Utakmica se igra u srijedu.

"Obavještavamo navijače da su u sklopu druge faze priprema, koju provode u turskom gradu Antaliji, naši Rođeni dogovorili odigravanje i treće prijateljske utakmice. Za kraj svog boravka na jugu Turske Rođeni će odmjeriti snage sa južnokorejskim klubom Ansan Greeners FC. Utakmica je na rasporedu u srijedu, 12. februara 2020. godine u 09:00 sati (po našem vremenu)", stoji na stranici FK Velež.

Rođeni su do sada imali dvije provjere u Antaliji. Najprije su remizirali sa bjeloruskim Shakhtyorom (1:1), a zatim savladali Torpedo 3:1.

Drugi dio sezone PL Mostarci otvaraju domaćim susreteom protiv Zvijezde 09.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.