Feđa Dudić: Na slatkim sam mukama

Trener FK Velež

Feđa Dudić: Na slatkim sam mukama

M. Šljivak

Velež je u pripremnom meču savladao bjeloruski Torpedo s 3:1.

Mostarci su odigrali zaista dobar meč. Stvorili su ogroman broj prilika i na kraju zasluženo slavili.

Zadovoljan igrom svog tima je i trener Feđa Dudić. On je za SportSport.ba dao komentar današnjeg meča.

"Možemo biti zadovoljni. Odlična utakmica s naše strane, mogli smo zabiti još neki pogodak, posebno u prvom poluvremenu. Momci odigrali kako se od njih tražilo, bilo je tog presinga u toj prvoj trećini terena. Drago mi je što su se probudili igrači koji su spavali, prije svega Ovčina. Ova utakmica nam je pokazala da Velež sada ima 16-17 igrača, to mi je bio cilj. Žao mi je što smo primili gol, nije nam trebao taj indirekt, nema potrebe za ovakvim situacijama, ali prijateljske su utakmice i ovakve stvari se mogu oprostiti", rekao je Dudić.

Prezadovoljan je činjenicom da su Cvijanović i Ovčina u veoma dobroj formi.

"Govorio sam za Cvijanovića i Ovčinu da su nam pojačanja, pored ovih igrača što su došli. Oni su obojica pokazali da su važne karike u timu i na slatkim sam mukama trenutno. Svi igraju dobro i bit će zaista teško odabrati prvih jedanaest".

A prvi sastav se još ne nazire...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rano je govoriti, ko god dobije šansu bit će zasluženo, ko ne bude igrao, možda će biti i malo nezasluženo. Kod mene nema standardnih jedanaest. Svaka utakmica je nova taktika, novi zahtjevi. Drago mi je što smo proširili igrački kadar i svi će dobiti šansu", rekao je Dudić za SportSport.ba.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

balunv
Bravo Rođeni ako ovako nastavite ni Evropa neće biti san!
8 1
rodjak
prva 3 kola su nas s****la,da smo tu osvojili bar 6-7 bodova sada bi bili u samom vrhu.Puno zaostajemo ove godine,ali idemo igrati pa sta god bude.Zao mi je kupa sto smo se rano oprostili,da nismo sad bi se imali cemu nadati.Ali sve u svemu idemo igrati i probati ostvariti sto bolji rezultat
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi