Promjene kod zvijezde PSG-a

Neymar u 29. godinu s novom frizurom: Brazilac je sada ćelav!

Brazilski as Neymar nedavno je proslavio 28. rođendan, a u 29. godinu života ulazi s novom frizurom. 

Zvijezda PSG-a je do sada promijenila nekoliko imidža tokom karijere, a sada je red došao i na to da se ošiša na ćelavo.

Novi imidž 'osvanuo' je na Twitteru, a mnogi ga već sada porede s Joseom Mourinhom koji je nešto slično napravio od svoje glave ovih dana.

Inače, Neymar je propustio dvije posljednje utakmice PSG-a zbog navodne povrede rebara, a mnogi smatraju kako je to samo izgovor kako bi se mogao posvetiti proslavi rođendana.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

On u posljednjih nekoliko godina gotovo nikada ne igra početkom februara jer se tada odvija višednevna proslava njegovog rođendana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.